Sensorika. Odamlar oziq-ovqat mahsulotlarini qanday qabul qilishadi
Sensorika. Odamlar oziq-ovqat mahsulotlarini qanday qabul qilishadi
Kitob tavsifi
Sensorika-bu insonning sezgi organlari tomonidan oziq-ovqat mahsulotlarini (va nafaqat) idrok etishni o'rganishga qaratilgan yangi fan sohasi. Eva Derndorfer mahsulot ishlab chiqarish jarayonida, sifat nazorati va uni yaxshilashda, ishlab chiqarish xarajatlarini kamaytirishda va bozor tadqiqotlarida qo'llanilishini tasvirlaydi. Kitobda sensorli tadqiqotlarning asosiy usullari, tatib ko'ruvchilarni o'qitish va o'qitish usullari, mahsulotlarni idrok etishga ta'sir qiluvchi asosiy omillar (qadoqlash, idish-tovoq, do'konning ichki qismi) keltirilgan. Ko'plab misollar va vizual rasmlar kitobni amaliy foydalanishda qulay qiladi. Kitob, birinchi navbatda, mahsulotni ishlab chiqish, mahsulot qatorini takomillashtirish, sotuvchilar, ovqatlanish sohasida ishlaydigan odamlar va oziq-ovqat mahsulotlarini to'g'ri va xavfsiz (eng muhimi) tanlash va baholash bo'yicha mutaxassis bo'lishni istaganlar uchun qiziqarli bo'ladi.
Sharhlar topilmadi